AMC Контакт
 
За Нас

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
7.990 ден.
Детали
mx4pro.jpg MEIZU MX4 PRO 4G Silver 5...
• 5.5" 2K IPS Display, 1536 x 2560• Corning Gorilla Glass 3•...
29.990 ден.
Детали

Преносни компјутери

N551JK.jpg ASUS N551JK-CN114D 15.6&q...
       Asus лаптопите уште од самиот почеток се дизајни...
50.990 ден.
Детали
B5030.jpg LENOVO B50-30 15.6' /Inte...
   15.5" HD Display, Intel Core N2840 Dual Core, 2 GB DDR3 RAM, 3...
12.490 ден.
Детали
N750JK_r.jpg ASUS N750JK-T4244D 17.3&q...
       Asus лаптопите уште од самиот почеток се дизајни...
55.990 ден.
Детали

Паметни телефони

P5000s.jpg QUART Smartphone P5000s 5...
    5"HD Display 1280x720 IPS screen MT6582-1.3GHz, OCTA cor...
7.990 ден.
Детали
mx4pro.jpg MEIZU MX4 PRO 4G Silver 5...
• 5.5" 2K IPS Display, 1536 x 2560• Corning Gorilla Glass 3•...
29.990 ден.
Детали

 
 
Пребарај во групата:
Дел од називот:
 
   
   
   
         
    
Услови за online купување
Инструкции за online купување
Попуст при Online продажба
Брза испорака до дома
Бараме програмер
 IT НОВОСТИ                        
Поради огромниот интерес на компаниите ќе продолжиме со бесплатните обуки за канцелариско и архивско работење. Обуките се наменети за оние компании кои сакаат да си го олеснат своето работење и воедно да заштедат на инвестиции во простор и опрема која ја бара законот користејќи го нашето софтверско решение - Електронски деловодник.

2015-01-26T07:43:41.807Z
Извор:edelovodnik.mk Отвори цела вест